LEIF DE LEEUW BAND WINNAAR DUTCH

BLUES CHALLENGE 2014

“America, here we come!”

 

De Leif de Leeuw Band, één van de meest veelbelovende jonge bands van Nederland, is op zondag 5 oktober uitgeroepen tot winnaar van de prestigieuze Dutch Blues Challenge. Dit betekent meedoen aan de International Blues Challenge (IBC) in Memphis, USA in het voorjaar van 2015 en meedoen aan de European Blues Challenge (EBC) in een stad in Europa. In 2015 is België die de EBC organiseert in Brussel.
De band heeft inmiddels een eerste show geboekt in Arkansas (U.S A.) en de aanvragen voor 2015 en 2016 stromen sindsdien binnen.

 

Recent zijn de officiële oordelen van de jury bekendgemaakt. De quotes: “Erg origineel, fris, creatief, aangename verassing. Klasse!!!”, “De slow-blues (Once and for All) : prachtig van subtiel naar heftig en weer terug…klasse!”, “Mooie mix van Rock met blues-invloeden|”,

“Als je naar Memphis gaat hoop ik dat ze je er niet houden ;-)”, “Fenomenale gitarist, goede zangeres, goede bandsound, Eigenlijk kan ik alleen maar complimenten bedenken: steengoede zang, eindelijk goeie tekst, bühne persoonlijkheid, alle muzikanten qua spel/uitstraling erg goed, Leif natuurlijk top!”

De Challenge jury jureerde iedere act op basis van bluesinhoud, instrumentaal talent, vocaal talent, originaliteit en uitstraling. De jury beoordeelde de bands op basis van vastgestelde criteria en bestond uit experts uit de media, platenindustrie en de Nederlandse blues-scene. In totaal deden er 10 acts (8 bands en 2 duo/solo) mee aan de Blueschallenge 2014.

 

Opname van de Blues Challenge… http://youtu.be/YWExOrXe-_g  ‘For Once and For All’ oktober 2014

One thought on “

  1. Pingback: viagra

Geef een antwoord